Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

iNaturalBLOG

My heart belongs to… my BABY!

My heart belongs to… my BABY!

Είναι το αστεράκι σας, το πιο πολύτιμο πλάσμα στον κόσμο! Είναι το μωράκι σας και αξίζει τα καλύτερα! Πάρτε λοιπόν ιδέες για μοναδικά προϊόντα που το μωρό σας θα λατρέψει κι εσείς θα ανακαλύψετε την αξία τους! Κουδουνίστρεςπανάκια παρηγοριάς για να τα έχει αγκαλιά, πολυκρίκοι για τη δύσκολη περίοδο οδοντοφυΐας του μωρού σας, κορδέλα Στήριξης Πιπίλαςκουδουνίστρα, αλλά και πάζλ δαπέδουπαιδική Θερμοφόρα Νερού σε σχήμα με ζωάκια και πλήρες σετ για τον καθαρισμό πληγών από μικροτραυματισμούς –αχρείαστο να είναι αλλά… χρειάζεται-, είναι κάποιες πρωτότυπες ιδέες ακόμη και για δωράκια!

Κουδουνίστρα Πίεσης Με Μασητικό Ροζ Κουνελάκι 
      

                    BUY IT !

Μια πανέμορφη κουδουνίστρα πίεσης με μασητικό, από την Ισπανική Κιokids. Στο κάτω μέρος THW αποτελείται από μασητικό. Κατάλληλο από νεογέννητο, πλένεται στους 30°C , με βολική διάσταση: 25cm και από 100% Πολυεστέρα. Το μωράκι σας θα το λατρέψει!

Πανάκια Παρηγοριάς!
                                       
Γκρι Σκυλάκι,                 Κουνελάκι από 0m+,              Γκρι Κουνελάκι Με Μασητικό από 3m+ 

BUY IT!                                   BUY IT !                                                   BUY IT !
Ομορφα, πρακτικά και υπέροχα πανάκια παρηγοριάς από την Kiokids, κατασκευασμένα απο εξαιρετικά μαλακό ύφασμα είναι κατάλληλα για βρέφη από 0+ μηνών και από 3+ μηνών. Μπορείτε να τα πλένεται στους 30°C και σίγουρα θα γίνει ο αχώριστος φίλος τους!

Πολυκρίκος Mam Bite Relax Phase 2 από 4m+ 
    
                     ΒUY IT !
Είναι ο γνωστός πολυκρίκος Bite και Relax της MAM που είναι ειδικά σχεδιασμένος για την δεύτερη περίοδο της οδοντοφυΐας του μωρού σας, στα πίσω δοντάκια του. Το ειδικό σχήμα του, καλλιεργεί τις δεξιότητες του μωρού, κάνοντας απαλό μασάζ στα ούλα και απαλύνοντας από τον πόνο.
Είναι ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να μετακινείται εύκολα. 

Chicco - Κουδουνίστρα Πασχαλίτσα Πουά, 3m+
               

                              BUY IT !

Διασκεδαστικές κουδουνίστρες που βοηθούν στην βελτίωση της όρασης των παιδιών χάρη στις χρωματικές αντιθέσεις ηπασχαλίτσα διασκεδάζει το παιδί καθώς αναβοσβήνουν φωτάκια στην πλάτη της χάρη στον αισθητήρα κίνησης που διαθέτει.

Κορδέλα Στήριξης Πιπίλας Mam Clip it & Cover ι 0m+ 1                    
                

                                BUY IT !

Διατηρεί την πιπίλα κοντά στο μωρό και έχει και προστατευτικό θηλής προκειμένου να προστατεύει και να διατηρεί την πιπίλα καθαρή! Εχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το μήκος της κορδέλας ανάλογα με τη χρήση. Επίσης στην εύκαμπτη θηλιά του Clip it! μπορεί κανείς να στερεώσει μια πιπίλα, έναν πολυκρίκο οδοντοφυΐας ή ένα παιχνιδάκι!
 
BabyOno Αφρώδες Παζλ Δαπέδου  Αριθμοί 
      

                       BUIY IT !

Το αφρώδες παζλ δαπέδου της Babyono - σχεδιασμένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές - είναι η κλασική πινελιά για κάθε παιδικό δωμάτιο.
Από προσεγμένο και ανθεκτικό υλικό , προστατεύει από πτώσεις, διακοσμεί και χρωματίζει το χώρο και παράλληλα εκπαιδεύει τους μικρούς μας φίλους με αριθμητικά και γραμματικά θέματα. Τα παιδιά θα το φτιάξουν και θα το χαλάσουν εκατοντάδες φορές και είναι σίγουρο πως θα μεγαλώσουν μαζί του!

Sanger Θερμοφόρα Νερού Παιδική με Κάλυμμα Γατούλα
    

                             BUY IT !

Η παιδική θερμοφόρα νερού-αρκουδάκι της Γερμανικής εταιρείας Sanger, αποτελείται από μία πολύ μαλακή γατούλα τριών διαστάσεων ειδικά σχεδιασμένο ώστε να χωράει μία θερμοφόρα 0,8 Lit. Με ειδικά "σκριτς σκρατς" στο κάτω μέρος, για πιο εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή της θερμοφόρας, η γατούλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλό παιχνίδι όταν δεν περιέχει τη θερμοφόρα.

Hansaplast Cleansing Παιδικό Spray Καθαρισμού Πληγών 
               
                              BUY IT !
Σπρέυ για αντισηπτικό καθαρισμό πληγών που προστατεύει αποτελεσματικά από μολύνσεις. Εφαρμόζεται γρήγορα και ανώδυνα, είναι άχρωμο που σημαίνει ότι δεν λεκιάζει τα ρούχα, εύκολο στη χρήση και μάλιστα λειτουργεί και ανάποδα και φυσικά φιλικό με την επιδερμίδα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του inatural.gr και αποκτήστε μαζί σε σούπερ τιμή 20 αυτοκόλλητα επιθέματα  με Ζωάκια 20 Τεμάχια και Hansaplast Κρέμα Επούλωσης 20gr
 

 

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα