Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

iNaturalBLOG

Top κρέμες για τις ρυτίδες των ματιών ανάλογα με την ηλικία σου!

Top κρέμες για τις ρυτίδες των ματιών ανάλογα με την ηλικία σου!

Τα μάτια μαρτυρούν την ηλικία μας! Είτε είστε στα 20, είτε στα 30,40,50+ χρειάζεται να γνωρίζετε όλα τα μυστικά που θα απογειώσουν το βλέμμα σας και καθυστερήσουν ή και θα απαλύνουν τα σημάδια του χρόνου. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας ανάλογα με την ηλικία σας και νίκησε τον νούμερο ένα εχθρό της ομορφιάς σας!

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι εύθραυστη και προδίδει ακόμη και τον τρόπο ζωής σας! Το χειρότερο όμως είναι ότι προδίδει και την ηλικία σας! ρυτίδες, γραμμές έκφρασης, σακούλες και μαύροι κύκλοι στερούν τη φρεσκάδα και τη γοητεία σας! Μην καθυστερείτε λοιπόν! Σας έχουμε τις top κρέμες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά reviews! Ενημερωθείτε και προμηθευτείτε τις από το Inatural.gr το μεγαλύτερο Online φαρμακείο!

ΜΥΣΤΙΚΑ & ΠΡΟϊΟΝΤΑ ανάλογα με τη… δεκαετία σου!

Στα ’20s
Το μόνο που χρειάζεται να ακολουθείτε κατά γράμμα είναι το πρωτόκολλο καθαρισμού της επιδερμίδας και στη συνέχεια επενδύστε σε ενυδατικά! Δηλαδή να αφαιρείτε προσεκτικά το μακιγιάζ  με προϊόντα αποκλειστικά σχεδιασμένα για τη φροντίδα των ματιών, τα οποία παράλληλα προσφέρουν και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Αμέσως μετά σειρά έχει η ενυδατική κρέμα ματιών. Μην ξεχνάτε να προστατεύετε τα μάτια σας από την ηλιακή ακτινοβολία με γυαλιά ηλίου!

Apivita Aqua Beelicious Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα μάτια με Λουλούδια & Μέλι και 98% φυσική σύνθεση! Εφαρμόζεται εύκολα με δροσιστικό roll-on applicator και παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών κούρασης. Στα συν ότι δημιουργεί μία τέλεια βάση για την εφαρμογή του concealer
CeraVe Eye Repair Cream 
Αυτή η μη λιπαρή κρέμα, που απορροφάται γρήγορα και περιέχει 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σακούλων για δέρμα πιο λείο και πιο φωτεινό.
Vichy Mineral 89 Eyes Ενυδατική Κρέμα Ματιών 15ml και μείον 50% Έκπτωση στο Purete Thermale Fresh Cleansing Δροσερό Gel Καθαρισμού Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 200ml 

Στα ’30s
Εκτός από σχολαστικό ντεμακιγιάζ, είναι απαραίτητο να απλώνετε πρωί βράδυ μια αντιρυτιδική κρέμα ματιώνΕπιλέξτε κατά προτίμηση κρέμες οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με αντιοξειδωτικούς παράγοντες, καθώς συν τοις άλλοις αποτρέπουν την αύξηση των βλαβερών ελευθέρων ριζών που ευθύνονται και για τη γήρανση της επιδερμίδας. Και επειδή οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια γίνονται πλέον πιο ορατοί, ενώ οι λεπτές γραμμές αρχίζουν να αχνοφαίνονται καλό είναι να επενδύσετε στην… πρόληψη! Υαλουρονικό οξύ και ρετινόλη, θα ενυδατώσουν το δέρμα και θα εξασφαλίσουν το κολλαγόνο που χρειάζεται η επιδερμίδα προκειμένου να αντισταθείς στις ρυτίδες!

Intermed Eva Belle Eye Cream Κρέμα ματιών για Εντατική Ανάπλαση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια
Αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες ενώ περιέχει πολύτιμα συστατικά: κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες C & E, χρυσό χαμομήλι και εκχυλίσματα φυκιών.
Ahava Gentle Eye Cream Μια απαλή κρέμα ματιών που δεν κάνει συμβιβασμούς σχετικά με τα αποτελέσματα. Εμποδίζει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Δυναμώνει και προστατεύσει την επιδερμίδα με μια φυσική μορφή ρετινόλης.
Uriage Depiderm Contour Des Yeux Τα δραστικά συστατικά ενυδάτωσης και εξομάλυνσης συμβάλλουν στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, ενώ διαγράφονται τα σημάδια κόπωσης από την περιοχή του περιγράμματος των ματιών.
Frezyderm Anti Wrinkle Eye Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών με Αναπλαστική και Επανορθωτική Δράση- μειώνει και «γεμίζει» τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. 

Στα ’40s,’50s, ’60s+

Απ’ αυτή την ηλικία και μετά τα μάτια δεν πρέπει να μένουν ποτέ χωρίς αντιρυτιδική και αντιηλιακή προστασία, ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών, ενώ επιπλέον χρειάζεται μια φορά την εβδομάδα, ή τουλάχιστον μια φορά κάθε 15 μέρες, χρειάζεται να απλώνετε μια μάσκα ματιών που θα θρέψει, θα ενυδατώσει και θα τονώσει την διαδικασία αναπαραγωγής των κυττάρων του δέρματος. Στόχος σας  είναι η διατήρηση του κολλαγόνου μέσα από κρέμες ματιών που θα βοηθήσουν στην παραγωγή του, φωτίζοντας περισσότερο την περιοχή!

La Roche Posay Substiane [+] Eyes Είναι τέλεια! Κατάλληλη για αλλοίωση του περιγράμματος στην περιοχή των ματιών και για τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Διαθέτει μοναδική καινοτομία για την ώριμη επιδερμίδα: Συνδυασμό Linactyl + Pro-Xylane™, ένα μοναδικό σύμπλεγμα ανάπλασης που στοχεύει τη θεμέλια ουσία για να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του στηρικτικού ιστού.
Galenic Creme Cryo-Booster Κρύο-Ενισχυτική Κρέμα Ματιών. Πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, διορθωτικούς και καλυπτικούς παράγοντες, βιταμίνες E και B3, αυτή η ολοκληρωμένη φροντίδα απορροφάται από το δέρμα για αθροιστική δράση «όλα σε 1».
Remescar για το Πόδι της Χήνας Μια αποτελεσματική κρέμα άμεσης δράσης που βοηθά να μειωθούν οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα. Με τεχνολογία eWRINK που δρα στοχευμένα και λειαίνει άμεσα την περιοχή της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. 
L'Oreal Paris Age Perfect Κρέμα Ματιών που ενυδατώνει, δρα κατά της χαλάρωσης, μειώνει τα σημάδια γήρανσης συσφίγγοντας την επιδερμίδα. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Σόγιας, πλούσια σε πεπτίδια ιδανικά για την αναδόμηση της περιοχής των ματιών!
Lierac Premium Yeux La Creme Regard Anti - Age Absolu Κρέμα Ματιών  εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική για μέγιστη αναδόμηση! Στοχεύει: Ρυτίδες - - Χαλάρωση βλεφάρων - Σακούλες - Μαύροι κύκλους – Κηλίδες! Κι ακόμη με ενισχυμένη συγκέντρωση 10% σε σύμπλοκο Premium Cellular - κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία - και πλούσια σε αναδομητικό εκχύλισμα sigesbeckia orientalis για ορατή διόρθωση όλων των σημαδιών της γήρανσης 

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα