Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

iNaturalBLOG

Αθλείσαι; Ενίσχυσε τον οργανισμό σου τώρα!

Αθλείσαι; Ενίσχυσε τον οργανισμό σου τώρα!

Η σημασία της καλής διατροφής στην άθληση είναι σημαντική και αδιαμφισβήτη, αφού όχι μόνο μπορεί  να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, αλλά επιπλέον μπορεί να ενισχύσει θεαματικά την αθλητική απόδοση!

Μια καλά σχεδιασµένη, θρεπτική διατροφή λοιπόν, θα πρέπει να καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες ενός αθλητή σε βιταµίνες και µέταλλα και να παρέχει αρκετές πρωτεΐνες και αµινοξέα για την προώθηση της ανάπτυξης και της αποκατάστασης των µυων. Τα τρόφιµα πλούσια σε µη επεξεργασµένους υδατάνθρακες, όπως το ψωµί ολικής αλέσεως και τα δηµητριακά είναι εξίσου σηµαντικά, ως καύσιµα για την παραγωγή ενέργειας. Τέλος, το νερό και οι ηλεκτρολύτες συμβάλλουν στην απόδοση και αποτρέπουν την αφυδάτωση. 

Τι πρέπει να περιλαμβάνει το πιάτο του αθλητή;

Καλύψτε τις καθημερινές σας ανάγκες με Tonosan Sports booster!

Το συμπλήρωμα διατροφής TONOSAN Sports booster είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων ατόμων που προπονούνται εντατικά ή για μεγάλες χρονικές περιόδους καθώς και για εκείνους που καταπονούν συστηματικά το σώμα τους εξαιτίας π.χ. επαγγελματικής απασχόλησης. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης, στην καλή λειτουργία των μυών, του νευρικού συστήματος και στη βελτίωση της αντοχής.

Δράση 3 σε 1!
Το ΤΟΝΟSAN Sports booster περιέχει 18 πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για αύξηση της παραγωγής ενέργειας, φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Δηλαδή είναι ό,τι καλύτερο για αυξημένη αντοχή & υψηλές επιδόσεις, με ηλεκτρολύτες, κρεατίνη, L-καρνιτίνη, µαγνήσιο, ινοσιτόλη & BCA. Συγκεκριμένα περιέχει μοναδικό συνδυασμό βιταµινών, αµινοξέων και ιχνοστοιχείων
1) Ηλεκτρολύτες για άµεση ενυδάτωση
2) Αµινοξέα – BCAAs και Μαγνήσιο για φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και λειτουργία των µυών
3) Κρεατίνη και Βιταµίνες B για αύξηση της παραγωγής ενέργειας & µείωση της κούρασης

Ο πιο τέλειος συνδυασμός!
Γλουταθειόνη και Βιταµίνη C: που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες
Μαγνήσιο: Φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών & ισορροπία των ηλεκτρολυτών
Μαγνήσιο και Κάλιο: Φυσιολογική λειτουργία των µυών
Βιταµίνες Β: Αύξηση παραγωγής ενέργειας & Μείωση της κούρασης

Να θυμάστε:
Tο σώµα πρέπει να αναπληρώνει περίπου 1-3 γραµµάρια κρεατίνης ηµερησίως για να διατηρήσει τις φυσιολογικές αποθήκες κρεατίνης ανάλογα µε τη µυϊκή µάζα.

* Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ούτε προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και την ενδεικνυόμενη χρήση του συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν αντικαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές.

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα