Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

iNaturalBLOG

Βιταμίνες να τις πιείς στο… ποτήρι!

Βιταμίνες να τις πιείς στο… ποτήρι!

Κάποιοι δεν μπορούν με τίποτα να καταπιούν ούτε φάρμακα αλλά ούτε και απλές βιταμίνες σε μορφή χαπιού και κάψουλας. Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Χάρη στην εξέλιξη στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής σήμερα μπορούμε να λάβουμε τις βιταμίνες κυριολεκτικά στο… ποτήρι. Έτσι, μπορούμε να βρούμε συμπληρώματα διατροφής  -όχι μόνο σε μορφή κάψουλας και δισκίων αλλά και σε φακελάκια σκόνης και ταμπλέτες που διαλύονται σε ένα ποτήρι νερό κι ακόμη και σε φιαλίδια με σταγονόμετρο, φύσιγγες με υγρό προϊόν, σε μορφή χυμού… Τελικά, και στον χώρο των εταιριών βιταμινών, οι ιδέες είναι ανεξάντλητες και οι εξελίξεις; Πολλές κι ενδιαφέρουσες! Ελάτε να σας ξεναγήσουμε σ΄αυτές μέσα από το πιο πετυχημένο online φαρμακείο inatural.gr  Εδώ θα βρείτε την πιο μεγάλη ποικιλία σε συμπληρώματα διατροφής, που μπορούν να γίνουν οι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοι ενίσχυσης  του οργανισμού σας! Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει λανθασμένη επιλογή, αρκεί να επιλέξετε το προϊόν σας με βάση την ανάγκη σας, πάντα με τη συμβουλή του γιατρού ή του διαιτολόγου σας, ιδιαίτερα εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας ή/και λαμβάνετε φάρμακα, και φυσικά με την καθοδήγηση του φαρμακοποιού σας.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C πολύτιμη & αναβράζουσα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Naturalia Vitamin Force Vitamin C 1000mg σε  20 αναβράζοντα δισκία.  H βιταμίνη C, είναι ένας διατροφικός θησαυρός για τον οργανισμό αφού μεταξύ άλλων τονώνει το ανοσοποιητικό, προστατεύει την επιδερμίδα, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Βιταμίνη C, Εχινάκεια και πρόπολη της Inoplus! Η βιταμίνη C τονώνει το ανοσοποιητικό, η εχινάκεια είναι το «φυσικό» αντιβιοτικό που προλαμβάνει το κρυολόγημα και η πρόπολη, το φυσικό συστατικό που προστατεύει τον οργανισμό με τις αντιμικροβιακές και αντισηπτικές του ιδιότητες. 

Βιταμίνη Effer-C Elderberry της Now σε 30 φακελάκια! Ενα συμπλήρωμα αναβράζουσας βιταμίνης C, ενισχυμένο με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η πολυβιταμινούχος αυτή φόρμουλα περιέχει φυσικό συμπύκνωμα elderberry (σαμπούκος) σε συνδυασμό με δύο γλυκαντικές ουσίες, φυσικό εκχύλισμα φύλλων stevia και ξυλιτόλη. 

ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Συμπλήρωμα Διατροφής Γλουκοζαμίνης Arthrosis της Power Health! 28 Αναβράζοντα Δισκία με Γεύση Πορτοκάλι  και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Περιέχει θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, βιταμίνη C και μαγγάνιο! Ο,τι καλύτερο για την ενίσχυση της υγείας των αρθρώσεων! 

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ για σουπερ τόνωση

Το ΝΕΟ Συμπλήρωμα Πολυβιταμινών Για Ενέργεια - Τόνωση Multi A-Z Vitamins  της Quest  τα έχει όλα! 20 Αναβράζοντα Δισκία με βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη, την παραγωγή ενέργειας και τη μείωση της κόπωσης. Και με Γεύση Τροπικών Φρούτων, για ενήλικες και παιδιά! 

Τέλεια και η πολυβιταμίνη για ενηλίκους Sustenium Colors Of Life Adults της Menarini.
 Ενα αντιοξειδωτικό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που περιέχει θρεπτικά συστατικά και υπερτροφές από φρούτα και λαχανικά καθώς και πρεβιοτικές φυτικές ίνες (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες - FOS) που συνεισφέρουν στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου, λυκοπένιο και ανθοκυανίνες από blueberry.

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟ! Ανοίγεις και... πίνεις -Τόσο απλά!

100% φυσικό, πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής Power Health Salus Epresat με 10 Αμπούλες x 10ml. Περιέχει μόνο εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων και εφοδιάζει τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες. Βοηθά μνήμη και συγκέντρωση, συμβάλλει στην αποβολή τού άγχους και αυξάνει τη ζωντάνια και τη διάθεση σε περιόδους έντονης πνευματικής και σωματικής άσκησης!

Πολυβιταμίνη για Ενέργεια και Τόνωση Uni Pharma Tonosan (15 Φιαλίδια x 15ml) Ενα πλήρες και ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής για την αναπλήρωση διατροφικών ελλείψεων των μελών όλης της οικογένειας που εξασφαλίζει ταυτόχρονα την ενέργεια, την τόνωση και την προστασία που έχουμε ανάγκη.

Uni Pharma Tonosan Skin-Hair-Nails Booster με Βιοτίνη, Ψευδάργυρο, Βιταμίνες D & C, Κουρκουμίνη & Υαλουρονικό! 
Ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών  και των νυχιών.

Σε σκόνη & χυμό για ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!

Holistic Med Matcha Teatox 100% βιολογικής προέλευσης πράσινο τσάι Matcha σε σκόνη. Πλούσιο σε πολυφαινόλες – κατεχίνες και Βιταμίνη K, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού και ενισχύει τον μεταβολισμό. Βάζετε 1 – 2 δόσεις (υπάρχει δοσομετρητής) σε νερό ή άλλα κρύα ή ζεστά ροφήματα (περίπου 80ο C) και πίνετε!

Forte Pharma Turboslim Drink σε διάφορες γεύσεις και σε μπουκάλι των 500ml με δοσομετρικό πώμα των 10ml (διαλύεται σε νερό). Boηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενισχύοντας την καύση των θερμίδων και εξισορροπώντας τα μέταλλα και τα ιόντα 

ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΕ... ΣΠΡΕΙ!

Βιταμίνη B12 John Noa Origin Spray για την Καλή Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος, σε Μορφή Spray 30ml Γ Β12 Βοηθά στη ρύθμιση του νευρικού συστήματος, μειώνοντας το άγχος, κι ακόμη στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Επίσης είναι σημαντική για υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια. 

* Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν τη χρήση τους ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή έχετε οποιοδήποτε συνυπάρχουσα πάθηση. Μην τροποποιείτε και μην διακόπτετε τη φαρμακευτική σας αγωγή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα