Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

iNaturalBLOG

Έλαιο νυχτολούλουδου! Ανακάλυψε τη δύναμή του!

Έλαιο νυχτολούλουδου! Ανακάλυψε τη δύναμή του!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι τo λάδι νυχτολούλουδου ή αλλιώς GLA, μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας, ειδικά εάν είστε γυναίκα; Κι όμως πρόκειται για έναν πραγματικό θησαυρό. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τη δύναμή του και να την εκμεταλλευτούμε φυσικά!

Το επίσημο όνομα του είναι Εvening Primrose Oil και οι ιδιότητές του, πολλές και αξιόλογες καθώς βοηθά στη ρύθμιση των ορμονών, στον περιορισμό των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, στην ανάπλαση της επιδερμίδας και οι συνεισφορά του δεν σταματά εδώ καθώς φαίνεται να υποστηρίζει και την καρδιαγγειακή υγεία! Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Εvening Primrose Oil είναι ότι αποτελεί άριστη πηγή γ-λινολενικού οξέος (GLA), ενός πολύ σημαντικού για τον οργανισμό λιπαρού οξέος που βοηθά το σώμα να σώμα να παράγει προσταγλανδίνες (ουσίες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας).

Που βοηθά:
Το έλαιο νυχτολούλουδου αναδεικνύεται στον πιο πολύτιμο σύμμαχο των γυναικών νεαρής αλλά και ώριμης ηλικίας! Συγκεκριμένα:
* Στις νεότερες γυναίκες, βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της έμμηνου ρύσης (όπως μαστοδυνία, διογκωμένη κοιλιά, ευερεθιστικότητα)
* Στις πιο ώριμες που διανύουν την φάση της εμμηνόπαυσης βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτώματα που τη συνοδεύουν (εξάψεις, κράμπες, διαταραχές στη διάθεση κλπ.).
Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι το Εvening Primrose Oil μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες περιπτώσεις όπως: αρτηριοσκλήρυνσης, διαβήτη, έκζεματος, συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου καθώς και σε ήπιες περιπτώσεις ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Υποστηρίζει και ενισχύει την υγεία του καρδιαγγειακού και νευρικού συστήματος συμβάλλοντας –σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή– και στη μείωση της χοληστερίνης και της υψηλής πίεσης του αίματος.

Ποιοι έχουν έλλειψη από GLA;
Oι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), άτομα με διαβήτη και έκζεμα μπορεί να παρουσιάζουν μια μεταβολική δυσλειτουργία, η οποία επηρεάζει την ικανότητα του οργανισμού να παράγει GLA. Επίσης μερική έλλειψη παρουσιάζεται σε άτομα που έχουν δυσανεξία στη γλυκόζη ή λαμβάνουν πολλά λιπαρά μέσω της διατροφής τους.

Που μπορώ να το βρω;
Αναζητήστε Εvening Primrose Oil αξιόπιστων εταιρειών στο Online φαρμακείο iNatural.gr

Σας προτείνουμε:
Quest Evening Primrose Oil 1000mg (10% GLA), 90 κάψουλες. Το έλαιο νυχτολούλουδου (evening primrose oil) εξάγεται με μέθοδο εκχύλισης χωρίς διαλύτες και περιέχει φυσική βιταμίνη E ως αντιοξειδωτικό.

Solgar EPA / GLA Συμπλήρωμα Διατροφής Λιπαρών Οξέων 30 Μαλακές Κάψουλες. Παρέχει πολυακόρεστα GLA από λάδι μποράγκου και πολυακόρεστα ωμέγα-3 (EPA και DHΑ) από ιχθυέλαια καθώς και βιταμίνη Ε από σόγια. 

* Health Aid Evening Primrose Oil 1000mg 30 Κάψουλες. Προϊόν ψυχρής πίεσης, πλούσιο σε πολλά ωφέλημα λιπαρά οξέα και του GLA ενώ η παρουσία της βιταμίνης Ε λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό για την υγεία των κυττάρων και του δέρματος.

* Power Health Evening Primrose Oil 500mg, 30 Κάψουλες. Περιέχει 500mg Ελαίου Νυχτολούλουδου (9% G.L.A.)

* Natures Plus, Ultra Epo 1500 mg, 60 softgels. Kάθε αεροστεγής κάψουλα περιέχει: 1500 mg Evening Primrose Oil (EPO), οργανικής καλλιέργειας, που παρέχει 150 mg Gamma Linolenic Acid (GLA), 1110 mg Linoleic Acid και 12 mg Alpha Linolenic Acid.

* Lamberts Pure Evening Primrose Oil 500mg 180 Κάψουλες. Περιέχει υψηλής ποιότητας έλαιο ειδικά επιλεγμένο για την αγνότητα του και για το επίπεδο της περιεκτικότητας του σε GLA. 

* Now Foods Evening Primrose Oil 500mg,100 Κάψουλες. Είναι μία πολύ πλούσια πηγή φυσικού γ-λινολενικού οξέος και αποτελεί ένα ωμέγα-6 λιπαρό οξύ το οποίο βρίσκεται, επίσης, στα έλαια μποράγκο (Borage Oil) και σπόρου φραγκοστάφυλου (Black Currant Seed)
 
Πώς μπορώ να το παίρνω;
Σήμερα το λάδι νυχτολούλουδου είναι διαθέσιμο σαν συμπλήρωμα διατροφής σε μαλακές κάψουλες ή σε μορφή ελαίου. Όσον αφορά τη δοσολογία του, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες, ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγεται η ταυτόχρονη χρήση ελαίου λιναρόσπορου και GLA, καθώς και η λήψη του από άτομα που πάσχουν από επιληψία και σχιζοφρένεια.

* Οι πληροφορίες είναι ενημερωτικές και δεν υποκαθιστούν τη γνώμη του γιατρού σας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα