Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

iNaturalBLOG

Ιούνιος: Μυστικά για καλό μήνα!

Ιούνιος: Μυστικά για καλό μήνα!

Στα παιδικά μας βιβλία ο Ιούνιος φορούσε ψάθινο καπέλο και κρατούσε δρεπάνι! Ηταν ο «μήνας που τρέφει τους έντεκα». Σήμερα είναι ο μήνας που… προετοιμάζει για χαλάρωση τους έντεκα! Οι ζεστές καλοκαιρινές νύχτες και οι βόλτες, η χαλάρωση στη βεράντα ή στην αυλή υπό το φως των κεριών! Μαζί με τον Ιούνιο δεν μεγαλώνει μόνο η μέρα αλλά και ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας!

Αυτόν τον μήνα λοιπόν με αφορμή και την Πεντηκοστή και τη  γιορτή του Αγίου Πνεύματος, μην αφήσετε το μυαλό σας να σκουριάσει!Γυμνάστε το με παιχνίδια που απαιτούν σκέψη, όπως σταυρόλεξα, sudoku αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια που απαιτούν συγκέντρωση και παρατηρητικότητα εξασκούν τις λειτουργίες του μυαλού και βοηθούν στην καλύτερη πνευματική απόδοση. Φροντίστε όμως να δίνετε και τροφή στο μυαλό σας με τις κατάλληλες επιλογές τροφίμων, πλούσιων σε αντιοξειδωτικά και σε αντιφλεμονώδη συστατικά. Επιπλέον οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, η βιταμίνη C, τα «καλά» λιπαρά οξέα (μονοακόρεστα και ω3)  αλλά και συστατικά όπως ανθοκυανίνες και φλαβονοειδή συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη νευρική λειτουργία.

Βραδιές κάτω από τα αστέρια!
Είναι μαγικές αυτές οι στιγμές στη βεράντα ή στον κήπο! Και μπορείτε να τις κάνετε ακόμη πιο όμορφες βάζοντας με φωτάκια αλλά και με συνθέσεις από λουλούδια και αρωματικά κεριά και αιθέρια έλαια 
στο τραπέζι! Ακόμη καλύτερα πάρτε ένα διάφανο γεμίστε το με νερό, χρωματίστε το με κάποιο χρώμα ζαχαροπλαστικής και προσθέστε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (αν βάλετε σιτρονέλα ή βασιλικό, κρατάτε μακριά και τα κουνούπια). Η σειρά Αpivita aromatherapy σίγουρα θα σας ενθουσιάσει! 

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα