Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο

iNaturalBLOG

Παίξε άμυνα με ό,τι πιο νέο & δυνατό για το ανοσοποιητικό!

Παίξε άμυνα με ό,τι πιο νέο & δυνατό για το ανοσοποιητικό!

Θέλετε να δυναμώσετε την άμυνα του οργανισμού σας, να του προσφέρετε τόνωση και να δημιουργήσετε μια ασπίδα φυσικής προστασίας γύρω σας! Υπάρχουν λύσεις φυσικά, που όχι μόνο συμβάλλουν στην καλή κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά επιπλέον βοηθούν και στην ενίσχυση της ενεργητικότητας!

Οι ΤΟP 10 "σωματοφύλακες"!

1/ Forte Pharma Forte Royal Dynamisant 
O,τι πιο δυνατό για το Ανοσοποιητικό σε αμπούλες! 
Περιέχει: 4 φυσικά δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση: 1000mg Βασιλικό Πολτό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως γενικό τονωτικό για την υγεία, &  για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. 200mg Ασερόλα, ένα τροπικό φρούτο που μοιάζει με το κεράσι και αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές πηγές φυσικής -με αυξημένα επίπεδα απορρόφησης -βιταμίνης C. 1350mg Γύρη που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες & αμινοξέα, βιταμίνες & ιχνοστοιχεία. 100mg Τσάι Ματέ, τσάι με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική καφεϊνη (λιγότερη όμως από τον καφέ), περιέχει βιταμίνες & αντιοξειδωτικά στοιχεία και δρα ενισχυτικά στο ανοσοποιητικό, τη συγκέντρωση & την  ευεξία


2/Healthia Natural Defence 850mg 

Ενα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής με 100% φυσικά συστατικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη θωράκιση του 
Περιέχει: 12 συστατικά. Βότανα, μπαχαρικά, συμπυκνωμένες τροφές, εκχυλίσματα και φυτοχημικές ενώσεις. 
Θα το βρείτε σε μορφή φυτοκάψουλας για εύκολη λήψη.

                       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πεσμένο ανοσοποιητικό; Mυστικά που «απογειώνουν»! 

3/ Power Health Herbomel Kids Syrup Σιρόπι αποκλειστικά σχεδιασμένο για παιδιά! Περιέχει πολύτιμα συστατικά: Ψευδάργυρο και  βιταμίνη C, που σύμφωνα με  την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Σαμπούκο, που έγινε γνωστός από τον Ιπποκράτη και τον Διοσκουρίδη καθώς ανέφεραν πως το αφέψημά του βοηθούσε και είναι πλούσιο σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C. Κισσό και ρίζα αλθαίας - παραδοσιακά φυτά και ιδιαίτερα αγαπητά στην Ελλάδα, που χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα για την ευεργετική τους δράση

4/ Με τη δύναμη του ginseng - ORTIS GINSENG BIO!
Eίναι το συμπλήρωμα διατροφής που «παίρνει» το στρες και «δίνει» ενέργεια. Αποτελεσματικό και φυσικό, αναζωογονεί τον οργανισμό καθnμερινά. Περιέχει στη σύνθεσή του: ολόκλnρες ρίζες ginseng από τnv αυθεντική ποικιλία Panax Ginseng C.A. Meyer, βασιλικό πολτό και βιταμίνη Ε με αvτιοξειδωτικέs ιδιότnτεs, που εξασφαλίζει ένα πλήρως ισορροπημένο φάσμα 150 δραστικών συστατικών. 

5/Forte Pharma Gelee Royale BIO 2000mg 
Συμπλήρωμα Με Βασιλικό Πολτό σε αμπούλες! Μια δυνατή συμπυκνωμένη βιολογική φόρμουλα που τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Περιέχει:
Βασιλικό - ένα θρεπτικό και δυναμωτικό συμπύκνωμα ενέργειας, πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία (σίδηρο, φώσφορο, ασβέστιο κτλ.). Η βιταμίνη Α μάλιστα παίζει σημαντικό ρόλο στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και την ανανέωση των ιστών. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά (άνω των 8 ετών). Θα το βρείτε σε μορφή αμπούλας. 

6/ Tο Oliviotic της Power Health- Tο φυσικό ‘’ αντιβιοτικό’’ για όλη την οικογένεια! 
Εκατοντάδες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες που συναντά κανείς στα φύλλα της ελιάς, από τα οποία προκύπτει και η βασική του σύνθεση. Περιέχει: εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olivactive®), με αποδεδειγμένη αντιβιοτική δράση στο άνω αναπνευστικό ενώς σε συνδυασμό με το πολύτιμο ιχνοστοιχείο ψευδάργυρο και τη βιταμίνη D3: Ενισχύει το αμυντικό σύστημα. Δρα αποτελεσματικά στο άνω αναπνευστικό. Αντιμετωπίζει μικρόβια και υιούς, χωρίς παρενέργειες.

                                                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:Υπερτροφές για σούπερ ανοσοποιητικό 

7/Super-C Multivitamins της ΙnoPlus! Νέα πολυβιταμίνη για το ανοσοποιητικό σε 40 Ταμπλέτες
Περιέχει: Βιταμίνη C προερχόμενη από τρεις διαφορετικές πηγές. Οι δύο από αυτές έχουν φυσική προέλευση ( Ασερόλα, Άγριο Τριαντάφυλλο) και το ασκορβικό οξύ Βιταμίνη C που περιέχεται σε όλα τα αναβράζοντα προϊόντα. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται το μέγιστο της ημερίσιας απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η Ασερόλα (Acerola) είναι ένα τροπικό φρούτο που μοιάζει με το κοινό κεράσι, έχει περιεκτικότητα σε βιταμίνη C 100 φορές μεγαλύτερη από αυτή που περιέχεται σε ένα πορτοκάλι. Το Αγριοτριαντάφυλλο είναι ένα από τα βότανα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή και βιταμίνη C. Δρα κατά των φλεγμονών, ειδικά στις αρθρώσεις

8/ BetterYou Vitamin C Oral Υπογλώσσιο Spray Πολυβιταμινών 
Aποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση απέναντι στα δισκία, στις αναβράζουσες μορφές και στις κάψουλες.Eνας μοναδικός συνδυασμός Βιταμίνης C από κεράσι Acerola, Βιταμίνης Β2 και Σεληνίου - συστατικά ιδανικά για την καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Κάθε δόση (4 ψεκασμοί) παρέχει: 100mg βέλτιστα απορροφήσιμης βιταμίνης C που με τη μορφή μικρο-σταγονιδίων. Η ριβοφλαβίνη (Β2) συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Η Βιταμίνη C, το σελήνιο και η ριβοφλαβίνη συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η ιδανική εναλλακτική λύση απέναντι στα δισκία, στις αναβράζουσες μορφές και στις κάψουλες.

9/ Μασώμενη βιταμίνη C! Solgar- Vitamin C 500mg Rasberry Flavour. 
Είναι οι μασώμενες ταμπλέτες για ενήλικες της γνωστής εταιρείας. Περιέχει: Βιταμίνη C 500mg και επιπλέον ασερόλα και καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς. Ως γνωστό η βιταμίνη C είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία με σημαντική δράση σε ολόκληρο τον οργανισμό. Η βιταμίνη C βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, των δοντιών, των ούλων, του κολλαγόνου, των οστών κ.λπ. αλλά και στην αποτελεσματική ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

10/Lamberts Vitamin C Time Release 1000mg και η πρωτοτυπία!
Πρόκειται για Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης C για Υγιές Ανοσοποιητικό Σύστημα και επιπλεόν οι ταμπλέτες Βιταμίνης C είναι Time Release! Που σημαίνει ότι παράγονται μετά από μία ειδική διαδικασία, η οποία διατηρεί τα θρεπτικά στοιχεία σε μικροσφαιρίδια, και τα απελευθερώνει αργά μετά τη κατάποση της ταμπλέτας. Αυτό σημαίνει ότι η απορρόφηση της Βιταμίνης C είναι μια διαρκής διαδικασία η οποία διαρκεί για περίπου 6 με 8 ώρες. Κι αυτό γιατί η Βιταμίνη C βαθμιαίας απελευθέρωσης περιέχει σημαντική ποσότητα βιοφλαβονοειδών που βοηθούν στην απορρόφησή της από τον οργανισμό.

iNatural Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις για τις προσφορές μας και τα αγαπημένα σας προϊόντα