0 προϊόντα, €0,00
Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Για τηλεφωνικές παραγγελίες

211 4065311

Αστική χρέωση από σταθερό

100 Ημέρες Μαζί

06 Απρ. 2015

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, είμαστε στο σωστό χρονικό σημείο. Ξεκινάμε, όλοι μαζί και μέσα σε 100 ημέρες, χάνουμε τα παραπανίσια κιλά του χειμώνα!


Large_504-x-504

Ενημέρωση 20/4: Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 


Το inatural σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες ετοίμασε για εσάς το 100 Ημέρες Μαζί. Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ, ξεκινά 13 Απριλίου, ολοκληρώνεται στις 19 Ιουλίου. Θα σας βοηθήσει να χάσετε σίγουρα και με ασφάλεια όλα τα παραπανίσια κιλά του χειμώνα, όπου και εάν βρίσκονται.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εσάς (και εμάς…) που θέλετε να χάσετε κιλά με έναν υγιεινό & ελεγχόμενο τρόπο. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή τη φυσική σας κατάσταση, θα σας βοηθήσουμε να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και να βάλετε στη ζωή σας μια ήπια άσκηση ώστε μέσα στις επόμενες 100 ημέρες να πετύχετε τα εξής:

  • Θα χάσετε από 7 έως 15 κιλά. Σταδιακά, υγιεινά και σίγουρα.
  • Θα υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής που θα σας συνοδεύει για όλη σας τη ζωή.
  • Θα ανακαλύψετε τα οφέλη (αλλά και την απόλαυση) της καθημερινής ήπιας άσκησης.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;


 Το πρόγραμμα 100 Ημέρες Μαζί του inatural περιλαμβάνει τα εξής:

  • Πρόγραμμα Διατροφής: Με δίαιτες 15ήμερης διάρκειας, απλές και εύκολα εφαρμόσιμες. Μέχρι το τέλος του προγράμματος θα αναρτηθούν σταδιακά 7 (επτά) 15ήμερες δίαιτες και 1 (τελευταία) εβδομαδιαία. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Ειδικός Διατροφολόγος και Personal Trainer Θαλής Παναγιώτου ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο forum του προγράμματος.
     
  • Πρόγραμμα Άσκησης: Η προτεινόμενη άσκηση θα είναι ήπια και μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια από όλους, αρκεί να μην έχουν σημαντικά προβλήματα υγείας. Θα έχουν εβδομαδιαία διάρκεια και θα περιλαμβάνουν περπάτημα και ήπιες ασκήσεις. Το πλάνο θα αναρτάται σταδιακά με την πρόοδο του προγράμματος και ο κος Παναγιώτου θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να διευκρινήσεις μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο forum του προγράμματος.
     
  • Εξειδικευμένα Προϊόντα: Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αρκεί η σωστή διατροφή και άσκηση. Συμπληρωματικά, και για όποιον αισθάνεται πως χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη, ο φαρμακοποιός μας Κωνσταντίνος Κακονίκος θα προτείνει εξειδικευμένα προϊόντα ενώ παράλληλα θα εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας αλλά και σωστής χρήσης. Εδώ συμπεριλαμβάνονται διάφορα συμπληρώματα διατροφής όπως το CLA ή κρέμες αδυνατίσματος που βοηθούν για τοπικά αποτελέσματα.

 

Σας παρακολούθουμε... στενά!


Οι ειδικοί επιστήμονες του προγράμματος, θα παρακολουθούν την πρόοδό σας. Εάν επιλέξετε να συμπληρώνετε τις επιδόσεις σας στη σχετική φόρμα που θα σας στείλουμε, θα είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε περαιτέρω με εξατομικευμένες προτάσεις. Στην ομάδα των ειδικών μας, η Ιατρός - Υγειονολόγος Ειρήνη Ντόγια βρίσκεται στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις και συμβουλές υγείας. 

 

Ok. Πώς προχωράμε;


Συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής σήμερα κιόλας αφού οι συμμετοχές είναι περιορισμένες! Οι εγγραφές παρατάθηκαν για λίγες ημέρες και το πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Απριλίου. Όσοι θέλουν μπορούν να ξεκινήσουν με λίγες ημέρες ή μια εβδομάδα καθυστέρηση. Εσείς προετοιμαστείτε ανάλογα: Φροντίστε να απομακρύνετε όλα τα «αμαρτωλά» προϊόντα από τα ντουλάπια της κουζίνας (μην ρωτάτε- ξέρετε ποια), αγοράστε ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα & το κυριότερο, ετοιμαστείτε ψυχολογικά για τη νέα αυτή προσπάθεια.

 

Η Επιστημονική μας Ομάδα


Θαλής Παναγιώτου
Σύμβουλος Διατροφής
& Personal Trainer

Ειρήνη Ι. Ντόγια
Ιατρός Βιοπαθολόγος 
Υγειονολόγος

Κωνσταντίνος Κακονίκος
Φαρμακοποιός
Συνεργάτης inatural.gr

 


Αυτή τη φορά δεν είναι το ίδιο. Θα είμαστε 100 Ημέρες Μαζί.
Κάνε την Εγγραφή σου Τώρα!


 

Ενημερώσεις

10/4/2015 10:00: Τα προγράμματα της 1ης εβδομάδας ανακοινώθηκαν. Δείτε τα στην κατηγορία 100 Ημέρες Μαζί. Εάν δεν μπορείτε τη Δευτέρα ξεκινήστε Τρίτη με το πρόγραμμα της Τρίτης. 

14/4/2015 10:00: Έχουν γίνει διευκρινίσεις στο Διατροφικό Πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας. Ιδιαίτερα για θηλάζουσες γυναίκες. 

17/2/2015 14:00: Δημοσιεύτηκαν τα προγράμματα της 2ης Εβδομάδας. Δείτε τα στην κατηγορία 100 Ημέρες Μαζί

20/4/2015 18:00: Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν. Σας ευχαριστούμε. Είμαστε 3.500 και πάμε δυνατά.

24/4/2015 13:00: Δημοσιεύτηκαν τα προγράμματα της 3ης & 4ηςΕβδομάδας. Δείτε τα στην κατηγορία 100 Ημέρες Μαζί.

Facebook Twitter Google_plus Instagram Rss