0 προϊόντα, €0,00
Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Για τηλεφωνικές παραγγελίες

211 4065311

Αστική χρέωση από σταθερό

Δεν χάνεις κιλά?? Σου έχουμε τη λύση...

08 Ιουν. 2019

Χάσε κιλά με τον πιο απλό τρόπο


Large_beach-hiit-workouts-featured

Το νερό, ούτε παχαίνει ούτε αδυνατίζει, αφού δεν έχει θερμιδογόνα συστατικά. Πίνοντας, όμως, αρκετό νερό διευκολύνετε τον οργανισμό να διασπάσει τα λίπη με μεγαλύτερη ευκολία, να αποβάλλει τις άχρηστες ουσίες και πολλές φορές μπορεί να βοηθήσει να ελαττώσετε την πείνα. Ναι, όσο παράξενο κι αν ακούγετε, πολλές φορές μπορεί να νιώθετε ότι πεινάτε και στην ουσία να χρειάζεστε απλώς, περισσότερο νερό. Πίνοντας λοιπόν αρκετό νερό μειώνετε σημαντικά την πείνα και ελέγχετε καλύτερα την ποσότητα του φαγητού που τρώτε. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που οι διαιτολόγοι συμβουλεύουν να πίνουμε 2 ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα. Αντίθετα, η μειωμένη κατανάλωση νερού δυσχεραίνει το μεταβολισμό του λίπους και αυξάνει τις κατακρατήσεις υγρών -πρηξίματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με λιγότερα από 5 ποτήρια νερό την ημέρα, ευνοείται η συσσώρευση λίπους στην κοιλιά.

Να θυμάστε: 

Τρώγοντας μικρότερες ποσότητες τροφών και ιδιαίτερα μικρότερες ποσότητες υδατανθράκων, αυξάνεται σημαντικά η διούρηση. Αυτό σημαίνει ότι χάνετε περισσότερα υγρά, τα οποία πρέπει να αναπληρώνετε πίνοντας περισσότερο νερό. Αν η πρόσληψη νερού παραμείνει η συνήθης ή μειωθεί, τα νεφρά θα καταπονηθούν, οι κετόνες και οι τοξίνες θα πλημμυρίσουν το σώμα σας, ο οργανισμός δεν θα θερμορυθμίζεται σωστά και ο κίνδυνος αφυδάτωσης θα αυξηθεί. Σε περίπτωση που έχετε κατακράτηση αντιμετωπίστε την με τη βοήθεια ορισμένων βοτάνων και εκχυλισμάτων τους,όπως: αρκτοστάφυλος, σπόροι μαϊντανού, πράσινο τσάι, αλόη, λουίζα, σημύδα, ταραξάκο το φαρμακευτικό (γνωστό ως πικραλίδα ή αγριομάρουλο), τσάι του βουνού, φασκόμηλο, κοτσάνια κερασιών κ.ά. Στη διάθεσή σας έχετε ακόμη φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για την υποστήριξη του οργανισμού σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών, όπως το Aquaflow της Healthaid, το Flat Belly της Power Health, το Healthia Aqua Balance. το Slimdetox της Superfoods και το 7 Days Water Shape Program της Power Health.

Η συμβουλή μας:

Τα 8 ποτήρια νερό ημερησίως που συμβουλεύουν οι ειδικοί, θεωρούνται ένας ενδεικτικός μέσος όρος, εφ’ όσον τρώτε κι αρκετές τροφές που περιέχουν νερό, όπως λαχανικά και φρούτα. Η ελάχιστη όμως απαιτούμενη ποσότητα διαφοροποιείται ανάλογα με το σωματικό σας βάρος, το ποσοστό λίπους (τα υπέρβαρα άτομα χρειάζονται περισσότερο νερό), το είδος της διατροφής, τις καιρικές συνθήκες (πιο αυξημένες ανάγκες το καλοκαίρι) και τις σωματικές σας δραστηριότητες (π.χ. τις ημέρες που γυμνάζεστε χρειάζεστε ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες που θα δώσουν στον οργανισμό την αναγκαία ενυδάτωση). Αυτό πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας είναι ότι η αφυδάτωση εμποδίζει την καύση των θρεπτικών ουσιών, ενώ η επαρκής λήψη νερού υποβοηθά τις μεταβολικές διαδικασίες.

Δεν είστε σίγουρη εάν έχετε κατακράτηση; 
Κάντε εδώ το τεστ και θα έχετε την απάντηση σε ένα λεπτό και μαζί ακόμη περισσότερες λύσεις!

* Οι πληροφορίες του άρθρου δεν προτρέπουν σε αυτοδιάγνωση προβλημάτων διατροφής και υγείας, ούτε υποκαθιστούν την αξιολόγηση από ειδικό.Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Facebook Twitter Google_plus Instagram Rss