0 προϊόντα, €0,00
Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Για τηλεφωνικές παραγγελίες

211 4065311

Αστική χρέωση από σταθερό

Πες αντίο στη κυτταρίτιδα !

10 Μαι. 2019

Tips και συμβουλές για να απαλλαγείς μια καλή


Large_summer-708_0

Η κυτταρίτιδα απασχολεί έντονα το 60-70% των γυναικών, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε ηλικίες, επίπεδα φυσικής κατάστασης, σε ποσοστά λίπους ή στο σωματικό βάρος. Ναι, ακόμη και οι πολύ αδύνατες και οι γυμνασμένες μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα. Ποια είναι η διαφορά; Δεν ξέρουν ότι σήμερα έχουν στα χέρια τους τα όπλα για να την καταπολεμήσουν! Αναζητήστε στο iNatural.gr την πιο ολοκληρωμένη σειρά προιόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να την καταπολεμήσετε και το πιο βασικό; Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! 

Μην περιμένετε άλλο περάστε σήμερα κιόλας στην αντεπίθεση και βγείτε στην παραλία με το κορμί που ονειρεύεστε!

Ανακαλύψτε την αιτία
Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις εκείνες όπου η κυτταρίτιδα οφείλεται σε υπερβολικό βάρος, μικροβιακές λοιμώξεις ή οργανικά αίτια όπως η κακή κυκλοφορία, ο κύριος ύποπτος για τη δημιουργία της είναι τα οιστρογόνα, τα οποία ενθαρρύνουν την αύξηση των λιποκυττάρων στην περίοδο της εφηβείας, την εναπόθεση λίπους στη διάρκεια της ενηλικίωσης και την κατακράτηση νερού.

Αντιμετωπίστε την ΤΩΡΑ!
Όταν η κυτταρίτιδα οφείλεται σε συσσώρευση λίπους που δίνει την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» και όχι σε οργανικά ή παθολογικά αίτια, τότε μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη διατροφή, την άσκηση και συστηματική χρήση προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπισή της. Και επειδή η πρόληψη αποτελεί το κύριο όπλο σας,  επενδύστε σε αυτή διατηρώντας σε φυσιολογικά επίπεδα το σωματικό σας βάρος, γυμνάζοντας το κορμί σας! Ετσι θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από τοξίνες και άχρηστες ουσίες.

Λύσεις x 5 σε χρόνο ρεκόρ

-Προσπαθήστε να ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής με λιγότερο στρες, καλύτερη διατροφή, περισσότερο νερό, λιγότερο αλκοόλ και διακοπή του καπνίσματος.

-Δώστε έμφαση στα μικρά και συχνά γεύματα ακολουθώντας πολύ απλά τις αρχές της μεσογειακής διατροφής.
Πίνετε πάρα πολύ νερό στα διαστήματα που μεσολαβούν μεταξύ των γευμάτων.

Περιορίστε αλκοόλ, αναψυκτικά και  χυμούς φρούτων και αντι αυτών προτιμήστε τους χυμούς λαχανικών ή τα φρέσκα φρούτα.
Χρησιμοποιείστε συστηματικά ειδικά προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας (τουλάχιστον για 7-8 συνεχόμενες εβδομάδες).

-Προσπαθήστε να αυξήσετε τις καθημερινές σωματικές σας δραστηριότητες ή ακόμη καλύτερα, εντάξτε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σας – το περπάτημα, το τζοκινγκ, το ποδήλατο, τα αερόβια όργανα και η γυμναστική με βάρη μπορούν να σας βοηθήσουν.

-Να θυμάστε ότι η ένταση της άσκησης πρέπει να είναι μέτρια κι όχι έντονη καθώς με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει στη λειτουργία του κυκλοφορικού, στην οξυγόνωση των ιστών και στην καύση περισσότερου λίπους.

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google_plus Instagram Rss