0 προϊόντα, €0,00
Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Για τηλεφωνικές παραγγελίες

211 4065311

Αστική χρέωση από σταθερό
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας

Το Σύστημα Πόντων

Δώρα Ευεξίας και Ομορφιάς για Κάθε Στιγμή της Ζωής σας


 

Το Σύστημα Πιστότητας του inatural δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς που επιθυμείτε Καλύτερη Υγεία και μια Όμορφη Καθημερινότητα, κάθε μέρα! Επιλέξαμε για εσάς, τους πιστούς μας φίλους, ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες και σας τα προσφέρουμε δωρεάν για να τα χαρείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Οι Πόντοι που συλλέγετε από τις αγορές σας στο inatural, αποθηκεύονται σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόντους και επιλέξετε – εντελώς δωρεάν - ανάμεσα από ένα πλήθος εξαιρετικών προτάσεων, εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

 

Τα αντικείμενα και οι υπηρεσίες που σας προτείνονται από το inatural, ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες επιλογές σε τακτά χρονικά διαστήματα – πάντα σε περιορισμένο αριθμό. Επιστρέφετε συχνά, ανακαλύψτε πρώτοι τις νέες προτάσεις, εξαργυρώστε τους πόντους σας και κερδίστε Ευεξία και Ομορφιά για κάθε στιγμή της ζωής σας.


Συχνές Ερωτήσεις

Πως γνωρίζω πόσους πόντους έχω μαζέψει;

 

Με κάθε αγορά σας από το inatural, συλλέγετε πόντους εφόσον βέβαια έχετε επιλέξει τους πόντους και όχι την άμεση έκπτωση ή την επιστροφή μετρητών. Οι πόντοι αθροίζονται ηλεκτρονικά από το σύστημα πιστότητας του inatural. Για να τους δείτε συνδεθείτε με το inatural χρησιμοποιώντας το username και τον κωδικό που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πόντους μου;

 

Το σύστημα πιστότητας inatural περιλαμβάνει μια ευρύτατη ποικιλία δώρων που εμπλουτίζεται διαρκώς. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάποιο ή κάποια από τα δώρα της λίστας μας και εφόσον επαρκούν οι πόντοι που έχετε συλλέξει, είναι δικά σας! Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχετε πρόχειρο τον κωδικό του δώρου που επιλέξατε. Για τη δική σας ασφάλεια η παραγγελία θα ηχογραφηθεί.

Που θα γίνει η αποστολή; Ποιος χρεώνεται τα έξοδα;

 

Η αποστολή και παραλαβή του δώρου σας γίνεται προς το συνεργαζόμενο σημείο εξυπηρέτησης της περιοχής σας. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής βαρύνουν εξολοκλήρου το inatural . 

Εάν κάποιο είδος είναι προβληματικό μπορώ να το επιστρέψω;

 

Φυσικά, αρκεί να μας ενημερώσετε μέσα 10 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του. Καλέστε απευθείας στο Τηλεφωνικό Κέντρο του inatural και αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό του δώρου που είχατε επιλέξει. Έτσι θα καταφέρουμε να εντοπίσουμε τη συναλλαγή και να σας καθοδηγήσουμε στα επόμενα βήματα.

Τι σημαίνει ότι τα είδη είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων;

 

Η λίστα δώρων του inatural είναι δυναμική αφού φροντίζουμε καθημερινά να εξασφαλίζουμε τα καλύτερα δώρα για εσάς! Όπως είναι φυσικό, όλα τα προϊόντα διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό, με αποτέλεσμα να εξαντλούνται σχετικά γρήγορα. Για αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε δώρο μπορείτε να δείτε και την διαθέσιμη ποσότητα. Στην εξαιρετική περίπτωση που ένα δώρο είχε εξαντληθεί παρότι εμφανιζόταν ως διαθέσιμο (αυτό μπορεί να συμβεί ότι οι διαθέσιμες ποσότητες είναι σχετικά μικρές), θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά προκειμένου να το ανταλλάξετε με άλλα είδη ή και να μην προχωρήσετε στην εξαργύρωση των πόντων σας.

Πότε θα παραλάβω το δώρο μου;

 

Εφόσον τα είδη που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα, η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη προς παραλαβή από το σημείο εξυπηρέτησης της περιοχής σας μέσα σε λίγες ημέρες, με μέγιστο χρόνο παραδόσεως 20 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Εάν κάποιο είδος βρίσκεται σε φάση νέας παραγωγή θα ενημερωθείτε για το χρόνο παραδόσεως τηλεφωνικά ή μέσω email. Εάν η παραγγελία σας περιέχει περισσότερα από ένα είδη, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την άμεση παράδοση ετοιμοπαράδοτου είδους και την παράδοση αργότερα του είδους που καθυστερεί.

Έχω και άλλες απορίες σχετικά με το πρόγραμμα Πιστότητας inatural

 

Σας περιμένουμε στο 211 4065311  για να σας τις λύσουμε όλες. Καλέστε μας καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα


 

Δείτε αναλυτικά τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Συστήματος Πιστότητας inatural

Facebook Twitter Google_plus Instagram Rss